Erbjudanden på parfym

Kända och populära parfymmärken

Här nedanför har vi sammanställt en lista med populära parfymmärken. Varje märke beskrivs kortfattat.

Calvin Klein, CK

Amerikansk doft som finns som både herr och dam. Calvin Klein är en känd amerikansk modedesigner.

Davidoff

Från början tillverkad Davidoff, som har sitt ursprung i Ukraina, cigarrer.De är först på senare år man börjat ta fram parfymer.

Dolce & Gabbana

Välkänt Italienskt modehus som startades av Domenico Dolce och Stefano Gabbana. Deras dofter och kläder är idag mycket populära världen över.

Donna Karan, DKNY

Som så många andra är Donna Karan en modedesigner. I början av 1990-talet lanserade DKNY sin första parfym. Företaget startades i USA.

Hugo Boss

Tyska Hugo Boss grundades redan 1923. Dofter började de tillverka relativt tidigt och har idag en rad olika till både herrar och damer. Deras kläder och dofter känns ofta igen på den strikta logotypen.

Jean Paul Gaultier

Märket Gaultier kommer från den franske modedesignern Jean-Paul Gaultier. Han är ett välkänt ansikte världen över och har både kläder och dofter under sina vingar.

Laura Biagotti

Italiensk modeskapare som började med kläder i början på 1970-talet. Dofter som bär namnet Laura Biagotti har sin speciella prägel.

Ralph Lauren, Polo

Polo Ralph Lauren tillverkar allt från kläder och dofter till artiklar för hemmet. Företaget är amerikanskt och har parfym till både tjejer och killar.

Tommy Hilfiger

En annan känd amerikansk modedesigner är Tommy Hilfiger. De finns en rad olika produktlinjer som har sin speciella touch på både parfymer och kläder.

Andra artiklar om parfym
» Parfymer och parfym.
» Olika typer av parfym.
» Billiga parfymer.

Kommentarer om butiker | Ordlista | Jämför priser | Butiker A till Ö | Översikt 2 3 | Sekretesspolicy