Erbjudanden

Kommentarer om BagsandFashion.com

 • Rekommenderas

  Alltid nöjd när jag handlar på bags and fashion. Mycket bra service, snabba leveranser och mycket fina saker, TOPPEN!

  Skrivet av Amanda B, 2013-05-29

 • Rekommenderas

  Mycket bra service! Min mamma vart glad att de hade lagt undan väskan och hon blev väldigt nöjd med den. Och att dom ha så bra service och hon vart förvånad att väskan har kommit så fort. Hennes utnötta väska kommer att åka i soperna! Bra företag är bagsandfashion!!

  Skrivet av Anneli, 2013-02-13

 • Rekommenderas

  I dag kom min andra väska som jag beställt genom Bagsandfashion och jag blev lika glad den här gången när jag öppnade mitt paket. Alltid lika trevligt att öppna och se att det man har beställt överensstämmer med bild och förväntningarna, samt att se hur varsamt och omsorgsfullt ni behandlar era varor genom det fina och skyddande emballaget. Enormt roligt upplevelse och fortfarande lika ovan vid denna hantering. Man får intrycket av att de är genuint intresserade av kundservice :)

  Skrivet av Super nöjd kund, 2012-10-12

 • Rekommenderas

  jag köpte en väska av Bags and Fashion för några år sedan och gillat min väska jättemycket och mest använt den till jobbet. I förra veckan så stod den på hallgolvet, öppnad och tom - och då passade en av katterna på att använda min väska som kattlåda! Jag blev så ledsen. Jag ville inte slänga den direkt utan lade hela väskan i en blandning av ättika och vatten och därefter körde jag den på en fintvätt i maskinen med 1400 varv centrifugering. Därefter hängde jag ut den för att torka under några dagar. Idag använder jag min väska igen - den är helt perfekt och inte det minsta deformerad eller förstörd. Den är fortfarande jättesnygg helt enkelt. Det var allså inte papp i botten på väskan utan det måste ha varit något konstmaterial som tålde min omilda behandling. Helt fantastiskt! T

  Skrivet av Jea, 2012-09-28

 • Rekommenderas inte

  Hysterisk kvinna är bara förnamnet!! Förmodligen är detta inget seriöst företag, när de går till attack då kunden visar ett missnöje.

  Skrivet av Chockad kund 2, 2012-09-13

 • Rekommenderas

  Jag älskar att handla på BagsandFashion! Där finns alltid snygga saker, produkterna ser ut som på bilden, ganska OK pris och servicen är helt otroligt bra:) Har handlat där i flera år och blir alltid super nöjd varje gång, man blir helt enkelt nästan bortskämd:)

  Skrivet av Wand, 2012-06-13

 • Rekommenderas inte

  Jag vill utfärda en varning för bags and fashion. Köpte ett par örhängen som på hemsida påstås vara gjorda av gråsilvermetal. När varan kom hem till mig var den trasig. Och jag kunde konstatera att örhängena vara gjorda av ett plastaktigt materia. Då jag ringer till bagsandfsshion.com och får tala med en hysterisk kvinna som sedan står och skriker för sig själv när jag talar med en annan medarbetare. Företaget beskyllde mig för sabotage av produkten.Jag i frågasätter om bags and fashion är ett seriöst företag. Kändes mer som jag ringde till ett psyke.

  Skrivet av chockad kund, 2012-03-22

Skriv en ny kommentar

Namn

Kommentar

Rekommenderar du denna butik
JaNej

För att förhindra spam måste du ange koden som står i bilden.
Protect3

Kommentarer om butiker | Ordlista | Jämför priser | Butiker A till Ö | Översikt 2 3 | Sekretesspolicy