Erbjudanden

Kommentarer om Favoptic

 • Rekommenderas

  Har sedan en tid mitt första par glasögon (progressiva) och då från Favoptic - och är helnöjd. Hemsidan är utmärkt och mycket översiktlig och utöver att grundligt kolla alla bågar, beställde jag tid hos deras optiker i Uppsala, där jag fick ett trevligt och proffsigt bemötande. Om man gör synundersökningen hos Favoptics optiker slipper man f.ö. det där med att själv pricka in pupillerna på provbågarna. Hos optikern fanns också hela bågsortimentet att prova i lugn och ro. Beställde glasögon, som kom efter bara några dagar, och visade sig inte bara vara snygga utan också funka fint, varför jag inte behövt utnyttja returrätten. Betalade drygt 1800 pix för snygga, högkvalitativa progressiva glasögon inkl. antireflex och fotokromatiska glas - ett riktigt kap. Favoptic kan varmt rekommenderas!

  Skrivet av Bertil, 2014-05-30

 • Rekommenderas

  Mycket bra glasögon. Snabbt enkelt och billigt. Bra optiker. Ser utmärkt i mina progressiva freeform. Tuffa och sköna bågar. Jag rekommenderar alla mina vänner och kollegor att handla hos Favoptic. Hälsningar Hans

  Skrivet av Hans Skogfors, 2013-01-05

 • Rekommenderas

  Jag tyckte att optikern var superproffsig och mina progressiva glasögon fungerade kanon!!Det fanns många snygga bågar att välja emellan. Tänker unna mig ett extra par slipade progressiva solglasögon till våren. Mina kollegor på jobbet är också jätte nöjda. Älskar Favoptic.

  Skrivet av Anna Classon, 2013-01-05

 • Rekommenderas inte

  Optikern gav mig fel styrkor efter det att jag har konstaterat felet och påtalat det vill optikern inte ens kontakta mig för att rätta till misstaget. 290 kronor rätt i papperskorgen. Varning för Favoptic’s optiker!

  Skrivet av Pia, 2012-05-22

 • Rekommenderas

  Har också råkat ut för att progressiva inte fungerade efter synundersökning i Malmö. Tänk på att den nya sorten progressiva "free form" inte fungerar för alla, speciellt om man har högre styrkor. Optikern verkade väldigt nonchalant. Gjorde inte ens en undersökning för läsavstånd - "det behövs inte". Alltså fick jag skicka tillbaka glasögonen. Hör nu att Malmö anställt ny optiker 2012. Hoppas det blir bättre! Har alltid varit supernöjd tidigare!

  Skrivet av Christina L, 2012-02-28

 • Rekommenderas inte

  varning! köp inte progressiva glas,dom går inte att använda mycket smal syndel vilket gör att om man haft andra glas kan man inte vänja sig med dessa glas

  Skrivet av Hans, 2011-11-16

 • Rekommenderas inte

  Köpte progressivaglas. Undrar om det verkligen var index 1,6. Känns tjocka och är tunga. Det finns flera felaktigheter i optiken och efter flera veckors försök har inte jag kunna vänja mig vid dessa glasögon. Har 2 par andra progressivaglasögon som fungerar utmärkt, index 1.6 som är tunnare och lättare. VARNING! om du inte vänjer dig efter en vecka skicka dem tillbaks. 2 veckors returrätt är för korttid. Jag slängde pengarna i sjön i tron att "man måste vänja sig" Det är dålig optik helt enkelt. Och det kan man inte vänja sig vid.

  Skrivet av Alex, 2011-08-20

 • Rekommenderas

  Både jag och min sambo har köpt glasögon där. Först köpte jag ett par, och blev så imponerad att jag rekommenderade till honom, han är också väldigt nöjd. Jag tycker de håller en hög kvalité och de kändes jättebra på gällande styrka etc. Kommer vara en trogen kund med tanke på fantastiskt låga priser och bra produkter.

  Skrivet av angelica, 2011-02-25

 • Rekommenderas inte

  Favoptic har en begränsning i hur starka glas de kan ta fram, men har valt att inte informera om det på hemsidan utan istället luras man att boka in ett optikerbesök helt i onödan. Som om man inte har annat att göra än att ta ut flera timmars komp i onödan. Otroligt respektlöst.

  Skrivet av Maria, 2011-02-03

 • Rekommenderas

  Har själv köpt flera glasögon. Tyvärr fungerar det inte alltid. Med progressiva glas måste det stämma med pupillmärkningen. Den medsända pennan gör det nästan omöjligt att se var märket hamnar. 50/50 chans att de går i retur.

  Skrivet av Kjell, 2011-01-24

 • Rekommenderas

  Jag fick syn favoptic på nätet och tänkte att jag skickare efter provbågar så får vi se. Jag bestämde mig för ett par so är jättesnugga och sitter perfekt och jag är jättenöjd och jag betalade bara 1655,00 med progrisva och polarid i glasen och hade jag gått till den biligaste optikern så hade det kostat mig 8000,00 och man undra vad det är man betalar för hos en optiker. Det är nui drygt en månasd sen jag fick mina glöasögon och jag är så nöjd och belåten så jag kan varmt rekomdera dom och deras kundtjänst har jag mejlat till ett par gånger och do var lika vänliga trots att jag drog ut på receptet ett par veckor extra men ändå så var dom lika vänliga

  Skrivet av Lars, 2010-04-05

 • Rekommenderas inte

  har vid två tillfällen fått helt fel styrka på mina glasögon. Nu ger jag upp

  Skrivet av cilla, 2010-04-01

 • Rekommenderas

  jättebra förvånansvärt BILLIGT vad betalar vi för hos optikern egentligen?

  Skrivet av elsehjelm, 2010-03-04

 • Rekommenderas inte

  Uruselt! Efter besök hos Favoptics egen optiker i Malmö skickades glasögon där jag såg suddigt med hö glas samt att det fanns ringar o siffror som ej gick bort...Efter att jag undrat varför inte nya glas skickas, får jag till svar att allt är tekniskt korrekt av en Jyrki. Alltså har optikern gjort en undermålig undersökning!!

  Skrivet av inger, 2009-10-27

 • Rekommenderas

  Har aldrig haft bättre glasögon, det progressiva fungerar utmärkt och bågarna sitter som "berget! Har aldrig hänt förut!! Och priset - det är otroligt! Kommer alltid att köpa härifrån! Rekommenderas å det allra varmaste!

  Skrivet av Barbro, 2009-10-22

 • Rekommenderas

  Mycket nöjd till "inga pengar"!

  Skrivet av Monika, 2009-07-30

 • Rekommenderas

  enkelt, snabbt och mycket bågar att välja på(för att vara en nätbutik), har köpt många glasögon här och fler lär det bli, provbågarna används bara till just utprovning, säljs inte!

  Skrivet av helene bertilsson, 2009-04-27

 • Rekommenderas

  Snabbt handläggande av beställda provbågar. Från klick på datorn tills provbågarna låg i brevlådan tog det 22 tim. Mycket bra information på ´´min sida´´under de nya bågarnas tillverkning.Mycket bra pris o företag.

  Skrivet av Tommy, 2009-03-28

 • Rekommenderas

  Har köpt mina glasögon hos Favoptic och bättre glasögon har jag aldrig haft. De sitter kvar på näsan utan att halka ner. Superbra och dessutom en bråkdel av priset man får betala i andra butiker. Helnöjd kund.

  Skrivet av Gunnel Larsson, 2008-11-21

 • Rekommenderas

  Nöjd med mina glasögon billigt och bra. Inget att klaga på.

  Skrivet av Monica Jansson, 2008-10-13

 • Rekommenderas

  Jag fick också tips av min kompis att köpa Glasögon från Favoptic. Jag bokade tid hos deras optiker i Sthlm och gjorde undersökning där. Sen tittade jag i väntrummet där de har alla bågar och beställde sen på nätet (de har datorer i väntrummet också). Glasögonen kom efter 5 dagar och var kanon! Dessutom för en bråkdel av priset

  Skrivet av Tobbe, 2008-10-09

 • Rekommenderas

  Bra tyckte jag, lite fixig får man vara själv, man ska rita in på glaset var man har pupillen och så. Men perfekt för mina läsglasögon och solglasögon. Snabb leverans.

  Skrivet av Tess, 2008-07-07

 • Rekommenderas inte

  Några av bågarna jag provade var riktigt sladdriga och dom som var snyggast hade skalmar i trä där färgen hade flagnat...

  Skrivet av Kalle, 2008-05-07

 • Rekommenderas

  Ett toppenföretag med maximal kundservice.. Kommer alltid att handla hos Favoptic.. Enkelt, billigt, och framförallt bra personlig service.

  Skrivet av Sven Öhrbom, 2007-11-30

 • Rekommenderas

  Fick Tips av kompis, Ska bara säga att om man inte kan ber man om hjälp, har ringt frågat frågor, fått svar. provat bågar, beställt. Snabbt lätt billigt. Klart vill man prata peronligen med någon kan det kosta 3 ggr så mycket. Det är dock inte mina pengar. Gnäll lite om ni vill men spara 1000-lappar.

  Skrivet av Sven, 2007-11-09

 • Rekommenderas inte

  Stelbenta och krångliga. Usel kundkänsla.

  Skrivet av Klaes Gunnarsson, 2007-11-05

 • Rekommenderas

  svårigheter att logga in

  Skrivet av ingegerd bernacca, 2007-09-29

 • Rekommenderas inte

  har5 fått rekommedation av väninnor, men kommer aldrig fram och kan logga in mig. antigen är fet fel på+ anväöndarnamnet eller lösenordet.

  Skrivet av ingegerd bernacca, 2007-09-29

Skriv en ny kommentar

Namn

Kommentar

Rekommenderar du denna butik
JaNej

För att förhindra spam måste du ange koden som står i bilden.
Protect4

Kommentarer om butiker | Ordlista | Jämför priser | Butiker A till Ö | Översikt 2 3 | Sekretesspolicy