Erbjudanden på resor

Hyra bil i Sverige och Europa

För dig som vill veta lite mer om var och hur du hyr bil, skåpbil eller släp har vi sammanställt lite nyttig information.

Olika typer att hyra

Idag går det mesta att hyra. Du kan bland annat hyra skåpbil, bil eller ett släp. Om du ska hyra släp eller skåpbil är det bra om du är ute i god tid då det kan vara svårt att få tag på dessa. När det gäller hyrbilar brukar det vara något lättare.

Hyra bil

Om du ska hyra bil är det bra att veta att det finns ett stort antal olika modeller i olika prisklasser att hyra. Det är allt från små hyrbilar för ett par hundralappar till stora hyrbilar som kostar en del mer. Vad du än önskar hyra för modell brukar det finnas något som passar de flesta.

Hyra skåpbil

När du tänkt att hyra skåpbil är det bra om du vet ungefär hur stort utrymme du behöver. Det finns ett antal olika storlekar på skåpbilar från några kubikmeter upp till 25 kubikmeter. Alla dessa får köras med ett B-körkort.

Hyra släp

Om du ska hyra släp ska du först och främst tänka på samma saker som gäller när du ska hyra skåpbil, det vill säga hur stort utrymme du behöver. När du bestämt detta finns släp att hyra på nästan alla ställen där det går att hyra bil.

Hyra bil i Europa samt övriga världen

Att hyra en bil i Europa elle någon annan del av världen kan du göra i Sverige innan du åker. Det är enkelt och smidigt som du är säker på att få tag på en bil när du väl kommer dit du ska. Det finns ett antal företag som erbjuder detta, bland annat Avis och Holiday Autos.

Andra artiklar om resor och bilar
» Resor till alla världens hörn
» Billiga hyrbilar samt hyra av släp och skåpbil
» Motor och tillbehör

Kommentarer om butiker | Ordlista | Jämför priser | Butiker A till Ö | Översikt 2 3 | Sekretesspolicy