Erbjudanden för badrum

Fräscha upp ditt badrum med nya badrumsmöbler

Att piffa upp sitt badrum är det nog många som vill göra. Kostnaden för att göra detta varierar stort beroende på hur pass händig man själv är.

El i badrum

En sak du absolut inte får göra själv, så vida du inte är elektriker, är att dra el och koppla in eventuell golvvärme. Detta är något som måste göras av behörig elektriker.

Fuktspärr och flytspackling

Två saker som kan kännas skönt att anlita hantverkare för är att flytspackla samt att lägga fuktspärr. Då dessa saker är mycket viktigta att det görs rätt med tanke på att undvika framtida fuktskador. Om det framkommer att fuktspärren inte är lagd på rätt sätt får du heller inte ut något på din hemförsäkring.

Våtrumstapet eller kakel i badrum

Vad du ska välja att ha på väggar och golv är en högst personlig fråga om tycke och smak. I dagsläget är det vanligaste att badrum kaklas samt att det läggs klinker på golvet. Det går även bra att lägga en våtrumsmatta samt en våtrumstapet om du istället vill det.

Badrumsmöbler

Det finns en uppsjö av olika badrumsmöbler, allt från deignade möbler till billigare mer vanliga. Billiga badrumsmöbler hittar du både i fysiska butiker och på Internet.

Andra artiklar om badrum
» Tips på badrumsmöbler
» Badrumsrengöring och rengöring av badrumsmöbler
» Sälja villa eller lägenhet

Kommentarer om butiker | Ordlista | Jämför priser | Butiker A till Ö | Översikt 2 3 | Sekretesspolicy