Erbjudanden

Bra pooltillbehör till olika pooler

Det finns många bra pooltillbehör till pooler av olika slag, behöver du något av dessa?

Trappor och stegar

Då du bygger din swimmingpool har du ett stort utbud av stegar och trappor att välja på. Vad du väjer är en fråga om tycke och smak, det ena är inte bättre än det andra.

Elvärmare

Tycker du vattnet är för kallt? I så fall kan en elvärmare vara på sin plats. Med en uppvärmd pool förlänger du badsäsongen avsevärt. Dessutom ger det alla badkrukor en chans att ta sig ett dopp!

Belysning

En bra belysning ger din swimmingpool det där lilla extra. Det finns en uppsjö av olika typer av lampor som passar både ovan och under vattenytan. En smakfullt belyst pool är en riktig stämningshöjare i kvällsmörkret.

Pooltak och poolöverdrag

Nå form av skydd för din pool är du enligt boverket skyldig att ha. Vanligaste varianten är poolöverdrag som rullas ut ovanför vattenytan. Dessa överdrag finns både i varianter där du själv rullar ut det eller de där det hela styrs med elautomatik.

Vill du kunna använda din pool vid dåligt väder eller året runt är ett pooltak att föredra.

Automatisk poolstädare

Skaffa dig en automatisk poolstädare om du vill spara tid och tycker att rengöringen av din swimmingpool inte är det roligaste du vet. Du kan välja mellan en pooldamsugare eller en helautomatisk variant. Priserna varierar från ett par tusenlappar upp till 25-30000 kr.

Andra artiklar om pooler
» Att välja rätt pool.
» Hus och hem.
» Pooler och tillbehör.

Kommentarer om butiker | Ordlista | Jämför priser | Butiker A till Ö | Översikt 2 3 | Sekretesspolicy