Erbjudanden

Alla kommentarer om butiker

Sida 11 med alla kommentarer till butiker som ni beökare har gjort. Här får du snabbt reda på mer information om en butik.

 • Rekommenderas inte

  Levererar ej fungerande produkter, tar ej tillbaka öppet köp, långsam återkoppling väntat 45 dagar på retur elller återbetalning. Tidigare har de skickat produkter med glapp felaktiga reservdelar etc. varning!varning!

  Skrivet av david om Radiostyrda-modeller.se, 2013-02-05

  » Fler kommentarer om Radiostyrda-modeller.se

 • Rekommenderas

  Levererar ej fungerande produkter, tar ej tillbaka öppet köp, långsam återkoppling väntat 45 dagar har på retur elller återbetalning. Tidigare har de skickat produkter med glapp felaktiga reservdelar etc. varning!

  Skrivet av David om Radiostyrda-modeller.se, 2013-02-05

  » Fler kommentarer om Radiostyrda-modeller.se

 • Rekommenderas

  Mycket bra glasögon. Snabbt enkelt och billigt. Bra optiker. Ser utmärkt i mina progressiva freeform. Tuffa och sköna bågar. Jag rekommenderar alla mina vänner och kollegor att handla hos Favoptic. Hälsningar Hans

  Skrivet av Hans Skogfors om Favoptic, 2013-01-05

  » Fler kommentarer om Favoptic

 • Rekommenderas

  Jag tyckte att optikern var superproffsig och mina progressiva glasögon fungerade kanon!!Det fanns många snygga bågar att välja emellan. Tänker unna mig ett extra par slipade progressiva solglasögon till våren. Mina kollegor på jobbet är också jätte nöjda. Älskar Favoptic.

  Skrivet av Anna Classon om Favoptic, 2013-01-05

  » Fler kommentarer om Favoptic

 • Rekommenderas

  I dag kom min andra väska som jag beställt genom Bagsandfashion och jag blev lika glad den här gången när jag öppnade mitt paket. Alltid lika trevligt att öppna och se att det man har beställt överensstämmer med bild och förväntningarna, samt att se hur varsamt och omsorgsfullt ni behandlar era varor genom det fina och skyddande emballaget. Enormt roligt upplevelse och fortfarande lika ovan vid denna hantering. Man får intrycket av att de är genuint intresserade av kundservice :)

  Skrivet av Super nöjd kund om BagsandFashion.com, 2012-10-12

  » Fler kommentarer om BagsandFashion.com

 • Rekommenderas

  jag köpte en väska av Bags and Fashion för några år sedan och gillat min väska jättemycket och mest använt den till jobbet. I förra veckan så stod den på hallgolvet, öppnad och tom - och då passade en av katterna på att använda min väska som kattlåda! Jag blev så ledsen. Jag ville inte slänga den direkt utan lade hela väskan i en blandning av ättika och vatten och därefter körde jag den på en fintvätt i maskinen med 1400 varv centrifugering. Därefter hängde jag ut den för att torka under några dagar. Idag använder jag min väska igen - den är helt perfekt och inte det minsta deformerad eller förstörd. Den är fortfarande jättesnygg helt enkelt. Det var allså inte papp i botten på väskan utan det måste ha varit något konstmaterial som tålde min omilda behandling. Helt fantastiskt! T

  Skrivet av Jea om BagsandFashion.com, 2012-09-28

  » Fler kommentarer om BagsandFashion.com

 • Rekommenderas

  Mycket nöjd med med mitt köp från företaget Badshop.se. Proffsig support där jag och mannen fick bra hjälp. Fick bäst priser här och allt som beställdes fick vi på den fjärde dagen. Mycket nöjd med allt och kan därmed verkligen rekommendera Badshop.se!

  Skrivet av Sofie Andersen om Badshop.se, 2012-09-26

  » Fler kommentarer om Badshop.se

 • Rekommenderas inte

  Hysterisk kvinna är bara förnamnet!! Förmodligen är detta inget seriöst företag, när de går till attack då kunden visar ett missnöje.

  Skrivet av Chockad kund 2 om BagsandFashion.com, 2012-09-13

  » Fler kommentarer om BagsandFashion.com

 • Rekommenderas inte

  Jag har blivit lurad av Bredbandsbolaget, jag har en samsung Lcd tv, den stör digetalboxen så fjärkontrollen inte fungerar. BBB, säger köp ny tv eller inte andvända fjär kontrollen till att byta kanaler med.!

  Skrivet av Hans Åke Nyström om Bredbandsbolaget, 2012-09-02

  » Fler kommentarer om Bredbandsbolaget

 • Rekommenderas inte

  Döm om min förvåning när jag såg swebus priser! Jag brukade åka med swebus mellan Helsingborg och Rättvik, den här resan brukade kosta runt 330-350kr och ta ca 11-12 tim. Jag vet inte vad som hänt, swebus måste ha blivit uppköpt eller nått för helt plötsligt är priserna skyhöga, ca 600-1300 kr och resan tar mellan 18-22 tim!!! Min fråga är ju vem tar bussen idag när tåget både är snabbare och oftast billigare. Swebus skärpning! Ni var ett bra företag får något år sedan och jag har rest flera ggr med er men det är def. slut med det nu.

  Skrivet av Ella om Swebus Express, 2012-07-15

  » Fler kommentarer om Swebus Express

 • Rekommenderas inte

  Eurailpass gäller inte för europiska medborgare. Vanlig tågluff är ett bättre alternativ från Sverige.

  Skrivet av MIkael om Euro Railways, 2012-06-23

  » Fler kommentarer om Euro Railways

 • Rekommenderas

  Jag älskar att handla på BagsandFashion! Där finns alltid snygga saker, produkterna ser ut som på bilden, ganska OK pris och servicen är helt otroligt bra:) Har handlat där i flera år och blir alltid super nöjd varje gång, man blir helt enkelt nästan bortskämd:)

  Skrivet av Wand om BagsandFashion.com, 2012-06-13

  » Fler kommentarer om BagsandFashion.com

 • Rekommenderas inte

  Optikern gav mig fel styrkor efter det att jag har konstaterat felet och påtalat det vill optikern inte ens kontakta mig för att rätta till misstaget. 290 kronor rätt i papperskorgen. Varning för Favoptic’s optiker!

  Skrivet av Pia om Favoptic, 2012-05-22

  » Fler kommentarer om Favoptic

 • Rekommenderas inte

  Sidan handlar inte om hundprylar - trots namnet...

  Skrivet av Carmen om Dog Exclusives, 2012-05-20

  » Fler kommentarer om Dog Exclusives

 • Rekommenderas inte

  Här får man inte ha bråttom! På mina böcker stod det "Leverans inom 2-5 dagar" på samtliga. Efter 9 dagar fick jag en bok. De övriga kom efter ytterligare en vecka. Beställ i god tid alltså,

  Skrivet av Clownen Manne om Adlibris, 2012-03-27

  » Fler kommentarer om Adlibris

 • Rekommenderas inte

  Jag vill utfärda en varning för bags and fashion. Köpte ett par örhängen som på hemsida påstås vara gjorda av gråsilvermetal. När varan kom hem till mig var den trasig. Och jag kunde konstatera att örhängena vara gjorda av ett plastaktigt materia. Då jag ringer till bagsandfsshion.com och får tala med en hysterisk kvinna som sedan står och skriker för sig själv när jag talar med en annan medarbetare. Företaget beskyllde mig för sabotage av produkten.Jag i frågasätter om bags and fashion är ett seriöst företag. Kändes mer som jag ringde till ett psyke.

  Skrivet av chockad kund om BagsandFashion.com, 2012-03-22

  » Fler kommentarer om BagsandFashion.com

 • Rekommenderas inte

  Samma här! Jag beställde några stenar och betalade via telefonen, inget har kommit och de svarar inte när jag mailar dem! BLUFF!

  Skrivet av Annica om Kristallkraft, 2012-03-13

  » Fler kommentarer om Kristallkraft

 • Rekommenderas

  Har också råkat ut för att progressiva inte fungerade efter synundersökning i Malmö. Tänk på att den nya sorten progressiva "free form" inte fungerar för alla, speciellt om man har högre styrkor. Optikern verkade väldigt nonchalant. Gjorde inte ens en undersökning för läsavstånd - "det behövs inte". Alltså fick jag skicka tillbaka glasögonen. Hör nu att Malmö anställt ny optiker 2012. Hoppas det blir bättre! Har alltid varit supernöjd tidigare!

  Skrivet av Christina L om Favoptic, 2012-02-28

  » Fler kommentarer om Favoptic

 • Rekommenderas inte

  Vill bara varna andra att aldrig gå med i Bonniers bokklubb genom telefonerbjudande. Man blir så lurad om man jämför vad man får för erbjudande om man väljer att gå med via post istället. Varning!!!! Från en som känner sig så grundlurad. Aldrig mera telefonerbjudande. Skrivet av Ewa Johansson

  Skrivet av Ewa Johansson om Bonniers bokklubb, 2012-02-22

  » Fler kommentarer om Bonniers bokklubb

 • Rekommenderas inte

  SKITFÖRETAG! Köpte ett utespa av Crystal Bad för två år sedan. De ljuger en rakt upp i ansiktet när de erbjuder Tre år på platsen service. Crystal Bad har ingen service över huvud taget. Vi har åtskilliga gånger sedan dess påpekat trasiga detaljer som dom lovat åtgärda men ingenting händer. Känner fler familjer som har samma erfarenhet. Jag vill härmed starkt varna för detta skitföretag. Köp aldrig nånting från dessa bluffare.

  Skrivet av Torbjörn Haag om Crystal Bad och Spa, 2011-11-24

  » Fler kommentarer om Crystal Bad och Spa

 • Rekommenderas inte

  Väldigt instabil internet uppkoppling och dålig support, uppkopplingen kan försvinna helt plötsligt och kan i värsta fall va borta i ett antal timmar

  Skrivet av Gabriel om Comhem, 2011-11-20

  » Fler kommentarer om Comhem

 • Rekommenderas inte

  varning! köp inte progressiva glas,dom går inte att använda mycket smal syndel vilket gör att om man haft andra glas kan man inte vänja sig med dessa glas

  Skrivet av Hans om Favoptic, 2011-11-16

  » Fler kommentarer om Favoptic

 • Rekommenderas

  Ambitionen är att erbjuda något annorlunda jämfört med vad som finns i glasögons marknaden idag

  Skrivet av nacka om Titanoptik.se, 2011-10-09

  » Fler kommentarer om Titanoptik.se

 • Rekommenderas

  Mycket bra utbud av märkeskläder online.

  Skrivet av Johanna Dallöv om Gillblads, 2011-09-26

  » Fler kommentarer om Gillblads

 • Rekommenderas

  snyggt och elegant, pris värt glasögon

  Skrivet av martin om Titanoptik.se, 2011-09-05

  » Fler kommentarer om Titanoptik.se

Sida 11 av 17
<< | < | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | > | >>

Kommentarer om butiker | Ordlista | Jämför priser | Butiker A till Ö | Översikt 2 3 | Sekretesspolicy